Cultural Care Au Pair

Leben eines Au Pairs in den USA

Für junge Erwachsene und SchülerInnen im Alter von 18-26 Jahren

Ruf uns an!: +43 12300090

Au Pair Mother's Day

2015/05/08

MOTHER'S DAY - HOME IS WHERE YOUR MOM IS!!

Am 10.05.2015 ist Muttertag! Um unseren tollen, wunderbaren und einzigartigen Müttern zu gedenken, haben wir uns von fabelhaften Ideen inspirieren lassen, die Euren Müttern und Gastmüttern viel Freude machen werden!

"Love you Mom Cookies”

1 1/3 cup all purpose flour, spooned into measuring cup & leveled
1,5 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon salt
1 cup cooking oats
3/4 cup m&ms
3/4 cup semi-sweet chocolate chips
1/2 cup brown sugar, packed
1/2 cup white sugar
1/3 – 1/2 cup chopped pecans

Layer the ingredients like this:

First: flour, baking powder and salt
Second: oats
Third: pink m&ms (only in the US) / smarties / if you like peppermint as we do - you can use Minz-Schokolinsen (Casali MiniMint)
Fourth: chocolate chips
Fifth: brown sugar
Sixth: white sugar
(Seventh: chopped nuts (walnuts or pecans) if you like)

Pack each level really tightly and flat it with a spoon. Also, we added the chopped nuts last, because if the ingredients were too much or not enough, then you can add more or less nuts to adjust. The ingredients should be flush to the top of the lid when you seal it.

Stir all the dry ingredients in a large mixing bowl and add:

1 slightly beaten egg
1/2 cup butter (melted slightly in the microwave)
1 teaspoon vanilla

Mix wet ingredients into dry ingredients. Use the back of a large spoon to work it all together.
Then roll the cookie dough into 1 1/2 inch balls, place on a parchment covered baking sheet and bake for about 10 minutes (even they seem still very soft after 9-10 min take them out as you want to have your cookies chewy) in a preheated 350 degree oven!

 

Super easy Eiscreme!

ZUTATEN:

ZUBEREITUNG: EIS OHNE EISMASCHINE! Hier gehts zum Video!

1. Schlagobers steif schlagen. Die Kondensmilch hinzufügen und bei etwas niedrigerem Tempo kurz unterschlagen, bis die Creme dicklich wird.

2. Jetzt kannst Du Dich austoben: Hebe die Zutaten unter, die Du Dir ausgedacht hast, egal ob Fruchtpüree, Cookies, Schokostückchen oder was auch immer Deiner Mama schmeckt!

3. Nun die Masse in einen hübschen Behälter füllen und in den Tiefkühler stellen. Dort mindestens 6 Stunden lang gefrieren lassen. Vor dem Servieren ein wenig antauen lassen, dann lässt sich das selbstgemachte Eis leichter portionieren.

 

WHY WE LOVE YOU MOM!

Warum wir unsere Mama liebhaben weiß eigentlich jeder, doch manchmal sagen wir es zu selten. Hier eine tolle Idee, die die Augen Eurer Mama strahlen lassen! Hier gehts zur Anleitung!